середу, 1 лютого 2017 р.

День пам'яті героїв Крут у закладах освіти району

В українській історії є події, які стали знаковими та  символічними. Такою подією є героїчний бій  під залізничною станцією Крути молодих захисників Української держави 29 січня 1918 року. Цей  бій  - приклад  боротьби українського народу за свободу і незалежність.
    Добре кажуть: "Хто не знає свого минулого, не вартий свого майбутнього". І це дійсно так, бо так само, як дерево тримається на землі своїм корінням,  так людина тримається на землі  своїм минулим. Людина, яка не знає минулого,  як перекотиполе, куди вітер подме, туди воно й котиться. Куди вітром приб'є - там і залишить своє насіння. Але ж  людина не перекотиполе, і, як сказав у своєму безсмертному романі П.Загребельний: "На порожньому місці роду не заснуєш".     Саме тому ми повинні знати історію. А історія наша вмита кров'ю і сльозами.
     У Торговицькій ЗШ І-ІІІ ступенів імені Є. Маланюка  була проведена лінійка пам’яті героїв Крут.  Вклоняємося перед високим героїзмом  і патріотичною самопожертвою юних борців за ідею, відданих захисників національної справи.





Кальниболотська ЗШ І-ІІІ ступенів Надлацького НВО
 



Тематична виставка присвячена дню пам'яті героїв Крут


Виховна година присвячена Дню пам'яті героїв Крут у наймолодших учнів начального закладу.
 

Виховний захід "Екскурс в минуле".

Немає коментарів:

Дописати коментар